۳ پاسخ

نگران نباش عزیزم ی سونوگرافی معتبر برو مجدد سونو بده ایشالا که چیزی نیست و رفع میشه استرس نگیر خواهرم این استرسی که داری از همه چی بدتره و به نی نی آسیب میرسونه

سلام حالا خوبه برای تو گفته شکمش برای من گفته بودن دور قلبش اب جمع شده معمولا اشتباه میکنه سونو گرافی تو سونو ی بعدی درست میشه منم دفعه ی بعد رفتم سونو گفت همچین چیزی نیس بعضی موقع ها اشتباه میکنن

نگراندنباش عزیزم انشالله چیزی نیست ولی من تجربه نداشتم گلم که راهنماییت کنم