۱ پاسخ

سلام برنج دمی با اب قلم
سوپش با اب قلم گوسقندی درست کن ببین حساسیت نداره
سیب زمینی ابپز کن پوره کن بهش بده
کلا شما همه چی میتونی بهش بدی ب جز محصولات گاوی و هر چیزی ک شیر خشک داخلش باشه
هر چیزی هم میخوای بهش بدی ۳ روز تست کن چیز جدید نده تا متوجه بشی حساسیت ب خاطر چی بوده
من ب خاطر این مشکل خییلی اذیت شدم بچه من اسهال میشد و تو مدفوعش خون میدیدم اینقدر پرهیز غذایی کردم ب شدت لاغر شدم تا شیرم خشک شد الان خدا را شکر بهتر شده