۹ پاسخ

سلام وقتی همچین چیزی پیش میاد فورا باپزشکت درتماس باش وعلاوه بر دارویی که بهت میده استراحتت روهم باید بیشتر کنی. اگر نتونستی زود با دکترت درتماس باشی استراحت کن ونشاسته بخور وخودت هم میتونی شیافت پروژسترون تهیه کنی شیافت بدون تجویز ضرر نداره خیلی هم عالیه

استراحتتونوبیشتربیشتربیشترکنیدوشیاف استراحت کنیداگربازهم چنین چیزی دیدین باپزشکتون مشورت کنید

منم نمیدونم امروز منم با ترشحاتم امروز لکه قهویی دیدم

درسته ممکنه خیلی زود حل شه ولی از لکه بینی راحت نگذر برو اورژانس زود ولی نزار معاینه کنن دلشون میخواد انگول کنن فقط

لکه بینی باشه و تیره مشکلی نداره

هل نشو عزیزم‌ برو اورژانس‌ به نظرم به دکترت زنگ میزنن چیزی‌ نیس ولی بهت احتمالا شیافی چیزی میده

خون که کلا تو این هفته طبیعی نیست ولی اگر تکرار شد برو سریع دکتر برات شیاف بنویسه

استرس نداشته باش ولی بهتره بری دکتر خون و لکه طبیعی نیست دیدنش

خونش تیره باشه اشکال نداره