۱۰ پاسخ

سلام کسی نمیتونه نظری در این مورد بذاره
نوع عمل فقط و فقط بستگی به خودتون و نحوه قرار گیری جنینتون داره
اگه تا هفته اخر بچه بریچ باشه سزارین اجباری میشین
ولی اگه سفالیک باشه و شما لگنتون خوب باشه طبیعی میشین
برای عمل طبیعی هم پیاده روی و ورزش ها که تو نت هم هست انجام میشه
اما مهم ترینش امادگی بدنتون و روحیه تونه

والا من از ترس افتادگي رحم و بد ريخت شدن و پاره شدن واژنم سزارين رو انخاب كردم تو قبلي و تو همين هم انشالا سزارين ميخوام بشم گرچه طبيعي ميگن بهتره و زود سر پا ميشي ولي من نميتونم ميترسم آينده افتادگي رحم بياره و اينكه كلا احساس ميكنم واژن گشاد ميشه و واسه رابطه ي جنسي از ريخت ميافته

بدون شک سزارین بهتره
گول اونایی که میگن طبیعی بهتره رو نخور

قطعا سزارین بهتره...

من طبیعی بودم خیلی بد بود بنظرم سز بهتر باشه
به این همه درد نمیارزه بنظرم

به ماما مراجعه کنید تا راهنماییتون کنن
من خودم طبیعی ام ماما گرفتم و میگن بدون درد باید برم برای طبیعی

من که خودم سزارین و انتخاب کردم

دکترمن پیشنهاد طبیعی داد قبول نکردم
😁

طبیعی بهترین وسالم ترین زایمانه

طبیعی بهتره ......