۴ پاسخ

منم دخترم همینجوره دکتر گفت شیر شبشو کامل قطع کن تو طول روزم فقط۳وعده بهش شیربده تا غذا بخوره ولی ازبس وابستس که نمیتونم بهش شیرندم

والا دختر منم اینطور بود شایدم بدتر تا از شیر گرفتمش عااالی شد الان همش دستش تو دهنشه همه چییییی هم میخوره ولی شربت مولتی سانستول و راسیپ هم خیییلی خوبه

عزیزم باید شیرشو اروم اروم کم کنی وبه جاش غذابدی وقتی شیر میخواد حواسشو پرت کن و اب یا میوه یا یه خوراکی با بازی بهش بده وگرنه هرچیم اشتها اور بدی درست نمیشه

میزان شیرخوردنشو‌کم کن تا غذا بخوره با بازی و سرگرمی و بیرون بردن وقتی شیر میخوره خوب اشتهایی واسه غذا خوردن نداره دیگ