۴ پاسخ

خوشگلی و زشتی مگه به ژنتیک نیست!!! من راجع به انار و سیب و به شنیدم که خوشگل می‌کنه اما با عرق کاسنی نه

ماه آخر واسه خنک شدن کبد و اینکه بچه زردی نداشته باشه میگن خوبه

من بارداری قبلم ماهای اخر با بید قاطی میکردم میخوردم برااینک بچم زردی نداشته باشه ک خداروشکر اصلاااا نداشت

خوردن زیادش بیشتر از نصف استکان مجاز نیست چون باعث سردی میشه ، در کل اگر عرقیجات کم مصرف بشه بهتره

سلام نه مشکلی ندارن شبی یه سرازبطری بخوری خوبه اگه خدایی ناکرده بچه دنیااومدوزردی داشت وقتی دنیااومدیه گوجه راابش رابگیربریزتودهان بچه بدون دونه باشه دیگه بچه خوب خوب میشه