۸ پاسخ

نیازی ب قطع شیر شب نیست تا وقتیکه میخوای از شیر ب کل برداری بده عزیزم تو این سن اینطوری شیر میخوره عادیه اکثرا هم تشنه میشن بیدار میشن

من قطع کردم فقط میخابونم شیرش میدم آب بهش میدم میخابه چون آخرشب قبل خابش حتماااا سیرش میکنم با غذا

عزیزم این عادیه اکثرا بخاطر دندون دراوردن بچه هاست بعدم چون غذا میخورن تند تند تشنه میشن اگر خاستی از شیر شب بگیریش همیشه یک لیوان اب دم دست داشته باش و وقتی بیدار شد بهش بده و اینکه بی قراری ک میکنه سریع بهش شیر نده کمی بغلش کن و نوازشش کن گاهی وقتا بخاطر درد دندونشون یکهویی از خواب بیدار میشن و ممکنه زود ب خواب برن

شير خوردنش بخاطر گرسنگي نيست
از رو عادته يا بخاطر اضطراب جدايي هم ميتونه باشه و اينكه اينجوري آروم ميشه
ولي تو اين سن حتما بايد شير شبش قطع بشه هم برا رشد و بهداشت دندان بچه بهتره هم برا آرامش مادر بهتره
سعي كنيد هر وعده رو تدريجي حذف كنيد

پسونک دهنش کن...

دخترمن میخواد بخوابه شیرمیخوره و ساعت ۵ صبح دوباره شیرمیخوره

منکه قطع نکردم پامیشه ندم گریه میکنهـ

شیر خودتون میدین