۱۳ پاسخ

عزیزم با لحنی ملایم و مودبانه میشه گفت لطفا بزارید زمین و باهاش بازی کنید چون توی خونه که دست تنها هستم و کسی نیست مدام بغلش کنه ممکنه به این روال عادت کنه و بخواد بغل باشه و وقتی توخونه هستیم مشکل میشه و من فرصت نمیکنم به کارهام برسم..باز هم خودت اطرافیانت رو میشناسی حرف هارو سبک سنگین کن تا بهشون برنخوره

دختر من که بغل هیچ احدی جز خواهرم نمیره فقط مشینه باهاش بازی میکنن اگه بهش کسی دست بزنه خودشو میکشه به خاطر همین کسب جرات نداره بغلش کنه🤭🤭🤭🤭🤭

من گفتم بچه خیلی گریه میکرد دیشب یک شب بردیم دکتر😃😃😃 دکتر گفت اصلا بغلش نکنین وصورتشو بوس نکنید بچه ویروسی شد وچون پهلوهاش درد میکنه گریه میکنه بی قراره😄😄😄 گفت فقط روی زمین یا روی پا باشه الان همه با تشک بغل میکنن میزارن روی پا😁😁😁بخاطر بچه دروغ گفتیم

من که میذارم راحت بغلش کنن
بخوام هی حساس باشم که کسی بغل نکنه بچمو
ناراحتم میشم تازه 😐

من واسه بچه اولم خیلی حساس بودم.ولی واسه دخترم اینجوری نیستم.همش بغلشونه تازه خوششم میاد.بعضی وقتام روشون بالامیاره😂😂

متنفرم از این حرکت .یعنی خونم بجوش میاد یعنی بچم بحدی خسته میشه که تا دو شب بی قراره

منم با ملایمت میگم بدین شیرشو بدم خیلی گرسنه ست یا اینکه ببینم پوشکش کثیفه یا نه خلاصه یه بهونه میارم میگیرمش

خانواده من و شوهرم به خاطر کرونا خودشون مراعات میکنن

من با خانواده شوهرم به این مشکل برمی‌خورم رک میگم اونام ازم ناراحت میشن ولی ازنظرخودم مهم نیست

من اصلا بخاطر کرونا نمیزارم بغلش کنن توبغل خودم از دور،هرچیز اشتباهی هم ببینم فورا تذکر میدم

با محبت یا هم میگم بدین ببرم شیرش بدم گرسنشه یا میگم بدین بخوابونمش خوابش داره.

آخ گفتی بد مشکلیه

بنظرم حساس نباش. یا وقتی بغل کسی هست بگو کمرش درد میگیره تو دلت بخوابونش که بچه اذیت نشه. اینجوری هم بچه تو بغلشه هم اذیت نمیشه. بهرحال اونا هم چون علاقه دارن بچه رو بغل میکنند