۵ پاسخ

شیرخشکش بهش نمیسازه پسرمن هم همینجوری بود ازدماغش هم میزد بیرون خیلی خطرناکه تادوماه نمیدونستم دکترهم بردم تاثیرنداشت شیرخشک که عوض کردم درست شدچه شیری میدی؟من هم هم شیرخودم میدادم هم شیرخشک

زیاد میدی عزیزم باعث شدی بچه رفلاکس بگیره هر ۳ ساعت شیر بده بهش اگرم گریه کرد پستونک بده
لبنیات نخور اصلا و هر ۵ دقیقه که شیر خورد آروغ بگیر بهتر میشه اگه نشد ببر دکتر دارو بده

سلام جانم پشت سرهم شیرنده دخترمنم اگه شیرخشک بدم بعدازشیرخودم بدم بالامیاره

اروغشو بگیر زیر سرش بالشت بزار حالت شیب دار در موقع شیر دادن هم ارغشو همش بگیر هم می تونی یجوری شیر بدی که سر ش کمر ش حالت شیب دار باشه خودش خوب می شه

رفلاکس داره عزیزم، یزره کمتر بهش شیر بده حتما آروغشو بگیر
شایدم اون شیرخشک بهش نمیسازه