۱۲ پاسخ

پرتقال نارنگی لیمو

برو عطاری بو برا ادرار سوختگی بهت سوختگی اکسیر بده خیلی عالیه یه ناده نارنجی رنگه و پوست رو خنک می کنه و اروم می کنه و سوزس رو از بین میبره

سلام هر سری ببر بشورش با شامپو بچه اصلا دستمال مرطوب نزن شستن که تموم شد یکم شربت معده بزن ضد اسیده زود خوبش میکنه

سلام عزیزم پماد کالندولا

پماد دسیتین ۲۷۰تومن
من همه چی امتحان کردم سودوکرم زینک هزار تا چیز دیگه دسیتین دوروزه سوختگی شدید رو خوب خوب کرد

من دخترم بی ادبیه اسهال گرفتع بود پاهاش خیلیی ناجور بود ان ان و کلوتیمازول زدم عالی بود

پماد ایپوزینک برای سوختگی عالیه پماد کالاندولا هم خ‌وبه

روغن زیتون بزن ژل الوئه ورا طبیعیش بزن کالاندولا ...گرمی کم بده بذار خوب شه مثلا موز و تخم مرغ کم بدع فعلا

بازش بزار ی شلوارنخی پاش کن مدام بشورش و خشکش کن تریامسینولون ان ان یگیر برای سوختگی عالیه مرکبات بهش نده چیزای شیرینم فعلابهش نده

من 10تا کرم استفاده مردم دوماه دخترم سوخته بود فقط پماد بیبی اسکین خوبش کرد

دائم روغن نباتی بزن

دختر من ادرار سوختگی شدید داشت , طوریکه زخم شده بود پر از جووش بود طفلی خیلی اذیت شد , تا مدتی پوشک ش نمیکردم
با پارچه و مشما خیلی کوتاه پوشک ش میکردم
ولی بیشتر اوقات فقط یه شلوار نخی نازک پاش میکردم
گرمی هم مدتی بش ندادم
پزشک پماد الفا پیشنهاد داد ک خیلی خوب بود
یه پودر م از عطاری گرفتم ک وقتی با یه کوچولو اب قاطی. میکردم رنگ قرمز رنگی پیدا میکرد اونو هم روزی یکی دوبار با پنبه ب پاهاش خیلی ارووم میکشیدم البته پوست رو خشک میکنه
من بعدش الفا میکشیدم تا خشک نمونه
واینکه بعد هربار دسشویی کردن پاهاشو میشستم و خشک میکردم
کلن صبوری کن خوب میشه اینا همش گذراست

من هر موقع میسوزه روغن نباتی میزنم البته الان گیر نمیاد یکم نگه داشتم مخصوص بچه انشاا... ک نسوزه دیگه زود خوب میکنه
🤣 🤣 🤣