۶ پاسخ

سلام عزیزم من که رفتم نیاز به ناشتا نداشت چون تو سونو ممکنه بگن چیز شیرین بخوری نیازی نیست

سونو ک دادی همون موقع جوابش رو بهت میده با جواب سونو میری آزمایش میدی ناشتا هم نمیخواد باشی ی شربت تو خونه درست کن با خودت ببر ک اگه بچه ات تکون نخورد بخوری.

سلام عزیزم نیاز نیس ناشتا باشی من بعدازظهر انجام دادم مشکلی نبود

سلام عزیزم جوابش یک هفته ای بازم بستگی ب آزمایشگاه از ۴روز تا یک هفته
ناشتا هم نباید باشی چون اول میری سونو و همون روز باید بری آزمایش با جواب سونو😍

عزیزم یه چیز شیرین میخوری سونوتو انجام میدی از همونجا مستقیم میری ازمایشگاه ازمایش میدی، نیازی نیست ناشتا باشی
جواب ازمایشتم بستگی به ازمایشگاه داره، بعضی از ازمایشگاها ۲ روزه جواب میدن بعضی ازمایشگاها ممکنه ۱۰ روز ۲هفته طول بکشه

من ک ناشتا نبودم چیزی دکتر نگفت فقط گفت اب زیاد بخور مثامت پر باشه همین
اما برای سونو انومالی کفت فقط بدنت هیدراته باشه نیاز نیس مثانه پر باشه