۴ پاسخ

من بچم ک بریج بود کله اش اونجا بود درد میگرفت خیلی و فشار وارد میشد
بچه هم ک وزن میگیره کلا اون ناحیه تحت فشار قرار میگیره

منم دقیقا همینطور بودم کیسه آب و جنین بیشتر سمت چپت قرار داره و به زیر دندهات داره فشار میاره من آنقدر شدید بود که دنده ی سمت چپم در از فشار دچار بیرون زدگی شد که کاملا از زیر لباسم مشخصه هنوزم بعد از سه سال به حالت اولش بر نگشته باید کمتر روی اون سمت بخوابی هیچچاره ای نداره☹️

منم اونطوریم فشار جنین یا بیشتر سمت چپ میخابیم از اونه

عزیزم منم کلا اینجوریم تازه اولشه باید تحمل کنی گلم منم جز تحمل کار دیگه نمیکنم