۵ پاسخ

سلام عزیزم منم ۵ روزه دخترم دیگه شیرمو نمیخوره . اصلا ندوشید فقط کمپرس سرد کنید دردش آروم میشه و شیر کم میشه آبگرم شیر رو جاری می کنه .
سوتین خیلی سفت هم نپوشید.

سلام خواهرم خب شما که شیر داری بده بهش این سهم بچت هست باید اروم اروم کم کنی دفعات رو تا شیرت خودش کم بشه و بعد قطع بشه نه یهویی

عزیزم زیره رو یکم بزار گرم بشه بعد برای پاره نخی. ک نو باشه و آب نخورده باشه بریز و بزار وسط سینه ات چند روز بمونه سریع خشک میشه

سلام اگه خیلی شیر دارید میتونید با مشورت دکتر قرص بخورید و هم دوش آب ولرم خیلی آروم میکنه

بدوششون خوب وای جوری که دخترت نبینه چون ممکنه بهونه بگیره