۶ پاسخ

سر مقعدشو با وازلين يه مقدار چرب كنيد
شكمشو ماساژ بدين
نگرانم نباشين دو روزه زمان زيادي نيس تا ٥ روزم پيش مياد عقب بيرفته

سلام تاده روز اشکال نداره بهش روزی ۴ قطره گر میچر بده

سلام
روغن زیتون بچکون توی نافش
میتونی شکمشم ماساژ بدی

سلام صبح شما هم بخیر ،،دور نافشو با روغن زیتون ب صورت دورانی جهت عقربه های ساعت ماساژ بده ،واینکه پاهاشو ورزش بده جمع کن ب سمت شکمش ..و در اخر ترنجبین هم خوبه برا کارکرد شکمش

سلام با روغن زیتون ماساژبده ده دیقه شکمشو یک قطره هم بریز تونافش.یکمم مقعدشو چرب کن باهاش .یا باگوش پاک کن آغشته به روغن زیتون ببر یه کوچولو دم مقعدش.آب جوشیده ولرم دوتاقاشق بده بخوره مای بی بی شو باز بذار پی پی میکنه

اگ مطمئنیدگریه اش از پی پی نکردنه یه کوچولو مقعدشو با روغن زیتون چرب کنید
پسر من هرسه چهار روزی شکمش کار میکنه امااصلابی قرارنیس
گریه ای هم اگ میکنه از پی پی نیس
براهمین میگم مطمئن شید