۲ پاسخ

اره عزیزم من میدم یه مدت یکم یبوست داشت و دل درد میشد از داروگیاهی براش فلوس خریدم دادم الان خداروشکر نه دیگه دل درد میشه نه یبوست داره ولی چون از اول بهش نان دادم بهش افتاده دیگه دکترش گفت نباید اصلا شیرخشک نوزادو هی عوض کنی ونان هم از بهترین شیرخشکاش

میدادم راضی بودم اما دختر انگاری از طعمش بدش اومد دیگ نمیحوره الان قوطی اپتامیل دادم بش اینم بگیر نگیر داره ببلاکم یبوست شدید اورده بودش اسیریه بابا