۷ پاسخ

منم همینطورم،چون نی نی شماهم مثل من تو پهلو راسته
وقتی میخوابی پهلو راست سنگینیش روی تشک میفته ولی تو پهلوی چپ روی شکمت وبعد کش میاد

سلام عزيزم منم همينجوريم قبلش دكترم گفته بود كه زير قفسه سينت كم كم دردش شروع ميشه

وای منم همینطوریم..کلا ب حدی اذیتم ک نشسته هم درد میکنه زیر قفسه سینه سمت چپم😔دراز میکشم که بدتر... درمان نداره؟

منم همینم فقط باید راست بخوابم چپ دنده هام دارن میشکنن عرق میزنم حالت تهوع میگیرم

عزیزم از تشک بارداری استفاده کن.بخشی از وزن شکمت روی تشک میوفته و کمتر اذیت میشی.به من کمک کرد

منم همینم تا صبح قلت میزنم ی ساعت راست ی ساعت چپ😄

برای منم اینجوره باید تحمل کنیم .