۵ پاسخ

سلام ترنجبین بهش بدید. عالیه. دم کنید واب سرشا بهش بدید

سلام گلم، بچه منم تا یه مدت 5 روزی یه بار شکمش کار می‌کرد اذیت هم نمیشد، دل درد هم نداشت چون میخوان وزن بگیرن اینجورین، اصلا نگران نباش دکتر هم نبرش وقتی اذیتش نمیکنه 😍

عزیزم هیییچ کاری نکن این خیلی طبیعیه.بچه داره وزن میگیره،توی این ماه دیگه کمتر پی پس میکنن و زودتر وزنشون زیادمیشه چون هرچی میخوره جذب بدنش میشه.اصلا تو کاری نکن که پی پی کنه.چهار روز طبیعیه

سلام عزیزم استرس نگیر من پیش یکی از بهترین متخصص ها رفتم ب من گفت ب گوش پاک کن وازلین صنعتی بزن بکن تو معقدش ممکنه گریه کنه یکم‌ولی کار سازه

عزیزم یه سی سی گیلیسیرین بزن به مقعدش