۷ پاسخ

عزیزم تو بارداری همه چی امکان داره و طبیعیه😑

منم همینطور شدم. برا چیه یعنی؟😢

تغییرات هورمونیه و عادیه

خانمی از بی حوصلگی های بارداری هستش یکم سن با داریتون بیشتر بشه این بی حالی و بی‌حوصلگی ها میره

چرا دوست نداری؟
چرا به جنین توجه نمیکنی؟
باید لذت ببری از زندگیت و باهاش حتمن حرف بزن
میگن اگه با جنین تو شکم مادر صحبت کنی وقتی بدنیا بیاد صداهایی که باهاش تو اون دوران شنیده آشناس واسش
باید تاسف خورد بچه خیلی شیرینه

😂😂😂منم گاهی حس میکنم اینجوریم،ولی مطمئنا وقت ادم بچه رو بیشتر حس کنه و وقتی به دنیا بیاد به این چیزا و این روزا میخنده♥️

آره عزیزم شاید به خاطر سختی هاشه که احتمالا بهش فکر می‌کنی، به خودت سخت نگیر و به نینیت فکر کن وقتی بغلش میکنی 😍 شیرینه این دوران لذتشو ببر