۵ پاسخ

عزیزم منم همینطور بودم یه کوچولو دارچین رو با گلاب مخطوط کنید بعد بزارید روی شقیقه ها و پیشونیتون یه دستمال هم ببندید میسوزونه و داغ میشه ولی درد و می‌کشه...ماساژ پیشونی و شقیقه ها با گلاب هم خوبه

طبییعه سردرد توماها اول. از کم آبی بدن میتونه باشه. ولی من همش ابلیمو و دارچین مخلوط میکزدم میمالیدم به پیشونیم خیلی بهتز میشدم

عزیزم منم همش سردردداشتم توهفته های شما.... استراحت کنین خوب میشین منم فقط میگرفتم میخوابیدم بهترمیشدم

فقط تحمل کن 😐😐😐😐😐بوس بوس😐

عزیزم منم سردرد های شدیدی تو بارداری میگیرم اگر غیر قابل تحمل هست میتونی استامینوفن ساده بخوری