۸ پاسخ

به جای چایی بهت پیشنهاد میکنم شربت شیره خرما بهش بده
چایی برلش خوب نیس و کم خونی میاره
تو یه استکان یا شیشه اش یه ق م شیره بریز بعد هم یک سی سی یا دو سی سی اب جوش خنک بریز و هم بزن تا خوب حل بشه
اینجوری شبیه چایی میشه و خیلی هم مقویه
اما چایی نده

توشیرش یکم فلفل یا زنجبیل بریز ازطعمش بدش میاد منم پسرم عادت کرده ب شیشه وچایی وشیر بااین روش ازسرش انداختم دیگ نمیگ شیربده

۲ هفته زمان میبره تحمل کن نی شیر بگیر با لیوان خوشگل بگو شیشه دیگه تموم شد تو لیوان عادتش بده تا مکیدن از سرش نیوفته غذا نمیخوره

سلام شیر خوبه چای اصلا ندین کم خونی میشه ابمیوه بدید
برای اشتهاش شربت زینک سانستول شربت های اشتها اور دیگه بدید

یکی دوبار به گریش اهمیت نده میدونم مادریم طاقت نداریم ولی باید این کارو کنی یاد بگیره با گریه چیزی و نمیتونه بگیره ندی گشنش بده خودش میخوره من الان برا پسرم چیزایی ک میخاد و نمیشه بهش بدم مثل لپتاب و اینا نمیزارم دست بزنه میره پیشش گریه میکنه اهمیت نمیدم میگم نه چند ثانیه گریه میکنه بعد میاد میره سراغ کارش

بای از شیر بگیریش چاره دیگه نداری تا نگیری درست نمیشه

چای ک تا جاییکه ک امکانش اصلا نده باعث کم خونی میشه شما یمدت جیع زدناشو توجه نکنی دیگه اینطور رفتار نمیکنه همیشه بچه اسلحش گریه و جیغ

سلام.شیر که خوبه بخوره ولی به جای چای اب میوه رو امتحان کن ..کم کم از سرش میفته