۹ پاسخ

لطفا از درد هاتون بگین چطوری بود؟چقدر درد کشیدن؟قابل حمل یا نه؟امپول میزن بی حسی یا چیکار میکنن؟ما خودم چیکار کنیم دردمون کم باشه؟چند بقیه خوردین؟اونایم که دولتی میرن ماما هم ندارن بدبختر ن

سلام من تاریخ زایمانم توی سونو زده بود6اسفند ولی پنجم ساعت پنج صب کیسه آبم پاره شد و هیچ دردی نداشتم رفتم بیمارستان ساعت 4عصر دخترم ب دنیا اومد. دردش زیاده ولی ارزششو داره و ب نظرم قابل تحمله فک میکنم بهتر از سزارین من بعدش هیچ دردی نداشتم و همه کارامو انجام میدادم

من بچه اولم کیسه ابم پاره شد ولی ن کامل ۱۲ساعت درد کشیدم ولی بچه دومم کیسه اب پاره شد ساعت پنج صبح ب شوهرمم نگفتم ک کامل دردم بگیره بعد رفتم زایمان راحتی داشتم😁

سلام من بچه اولم بود زایمان طبیعی داشتم اون تاریخ که بهم زده بود زودتر به دنیا اومد من دردهام تازه شروع شده بود که رفتم بهم آمپول فشار زدن که خیلی اذیت شدم

هفته ی ۳۸ بچه بدنیا اومد ده روز زودتر فقط یه کم لک و کمرم درد داشتم رفتم بیمارستان

دردش اصلا قابل تحمل نبود.....من کیسه ابم توی ۳۸ هفته و ۵ روز خونه پاره شد رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم بسته است آمپول فشار زدن کلا یک سانت باز شد دو ساعت وحشتناک درد کشیدم بازم بیشتر از یک سانت باز نشد دیدن انگشت های دست هام سیاه شدن دارم خفه میشم سزارین کردن.......من که تحت هیج شرایطی حاضر نیستم طبیعی زایمان کنم

کسی راهنمای نمیکنه اونطوری 😔😔😔

برای منم سواله

دخترمن زودتربدنیااومد۳۸هفته کامل بود.کیسه ابم پاره شد.یکمم درد داشتم