۶ پاسخ

رفلاکس نینی ها کم کم درست میشه. سعی کن موقع شیردهی یکم سر نینی بالا باشه. خوابیده بهش شیر نده،بعد شیر نیم ساعت به حالت قائم نگهش دار.

ببر پزشک عزیزم

پسر منم خیلی بالا میاره

دخترمن لبنیات ک میخورم اینجوری میشه شما هم میخاین امتحان کنید شاید از لبنیات باشه

رفلاکس داره؟اگ اره ببرش دکتر براش امپرازول بنویسه خوب میشه از چهارماهگی هم کمکیو شروع کن اگ شیرخشکیه شیرخشک مخصوص رفلاکس باید بهش بدی و اگ شیرخودتو میدی باید رژیم ضدرفلاکس بگیری تخم مرغ لبنیات ترشی جات ادویه تند بادمجون گوجه نباید بخوری باعث میشن بیشتر بالا بیاره من کمکیو شروع کردم و امپرازول دادم(یک ماه و نیم دادم) بچم خوب شد شکرخدا

احتمالا ریفلاکس داره گلم دکتر ببرش زیر سرش بزار یکم بالا باشه آروقشو بگیر