۱۱ پاسخ

اره از قدیم همین میگفتن.
ریزش موی مامانا از سه ماهگی شروع میشه و از چهار ماهگی به اوجش میرسه.به خاطر شیر دهی ذخایر بدن تموم میشه واسه همین ریزش مو زیاد میشه.

سلام ربطی به شناسایی مادر نداره ،مربوطبه تغییرات هورمونی ه ولی چون معمولا تو سنی رخ میده که بچه مادرش رو میشناسه اینو میگن.

من الان خونه مادر شوهرمم همین طور خواهر شوهرم داره موها منو جمع می‌کنه 🤦🤦🤦🤦

منم دارم خیلیم شدید .خونه پر مو شده .همش موهام تو دست و پا بچه م پیچیده. باید بریم دکتر دارو بده حداقل کمتر شه

بله منم زندگیم شده مو همش دارم موجمع میکنم

بخاطر تغییرات هورمونیه از۳ماهگی شروع میشه تا اواخر ۶ماهگی دکترم ب من ی قرص داده ازاون استفاده میکنم شما هم ازدکترتون بخواین ک تجویز کنه براتون

طبیعی منم خیلی ریزش مو دارم میگن بخاطره شیر دادن

بله منم شنیدم مو میریزه

وا چه ربطی داره

سلام.خرافاته بابا.ریزش بخاطربهم ریختن هورمون

موهای منم ریزش داره.پسرم ک پنج چهار ماهش شد ریزش موهام شروع شده.

اره منم اوایل نمیریخت الان پنج ماهش داره میشه مثل چی موهام میریزه کچل نشیم صلوات😂