۸ پاسخ

بیسکوییت کاکائو کیک اینا هم نخور
ادویه تند و فست فودی

سلام .کلا سردی جات رو باید کمتر لستفاده کنید مثل گوجه

سلام ارده ،تخم مرغ،غذاهای دریایی.ترشی

عزیزم تمام میوهای خام نفاخن خیار گوجه هم همینطور شما میوهارو کامپوت کن بخور سردی نخور هله هوله نخور سیب زمینی نخور همه این مشکلاتو داریم

سلام عزیزم فقط می تونی گوشت مرغ یا بوقلمون بخوری میوه هم لیمو شیرین وسیب

حبوبات رو دوروز خیس کن هی ابشو عوض کن من می خورم مشکلی نداره میوه هم فقط کیوی هندونه طالبی خربازه انواع توت اینا حساسیت زا هستن بقیه چیزارو میتونی بخوری

منم بچم رفلاکس داره همه چی میخورم فقط چهل روز اول نخوردم ما دوسال باید به بچهامون شیر بدیم قرار باشه الان به شیرمون عادت نکنن تا اخر اذیت میشن به نظر من همه چی بخورین تا بچتون عادت کنه این رفلاکسو همه بچها دارن تا شش ماهگی من الان همه چی میخورم اصلا رژیم خاصی ندارم بچمم خداروشکر عادت کرده مشکلی براش پیش نمیاد

انجیر سیاه خشک بخورید بسیار برای یبوستخوبه جدیدا دکتراشربتانجیر میدن ب ای یبوست
۰۹۳۶۶۵۳۸۹۹۲فروشنده منصفی هست قیپتشم عالیه خودم الان ازش گرفتم مصرف میکنم