۴ پاسخ

سلام یه تیکه صابون رو با چاقو کوچیکش کن مثل شیاف ولی خیلی کوچیک تر از شیاف بزرگترا بعد براش شیاف بذار تو کمتر از دو سه دقیقه شکمش کار میکنه ممکنه موقعی که شیاف رو گذاشتی گریه کنه ولی وقتی شکمش کار کرد راحت میشه

سلام.سه روز که چیزی نیس.من پسرم تا ده روز هم کار نکرد.الانم شده ۴ ۵ روز یه بار

من یه بار پسرم این مشکل داشت مادرم گفت یه ذره کره با قند کوچلو بده قند وکره روبانوک قاشق له کن آروم آروم بده بهش برای پسرمن جواب دادامیدوارم مفید باش براتون

سه روز ک چیزی نیس اگ شیرخودتونو میخوره من بچم تو دوماهگی ۱۲روز کارنکرد الانم ۴ ۵ روز ی باره