۸ پاسخ

اصلش از ۶ ماهگی ولی دیدم بعضی ها از ۴ماهگی استفاده کردن فرنی دادن ب بچه اشون مث برادر زاده خودم

از فرنی شروع کن منم اول فرنی دادم منم زود شروع کردم کمکی رو بعد یه هفته میتونی بادوم هم ا.ضافه کنی

هر چقدرم وزنش کم باشه الان خیلی زوده

خیلی زوده لااقل چهارماهش باید تموم بشه

اووووه هنوز سه ماه . خیلی زوده من الان دیگه دو روز دیگه پنجش تکمیل میشه میره تو شش من هنوز جرات نمیکنم بدم بهش با اینک دکتر گفته شرو کنم

الان خیلی زوده برای کمکی دکترا حداقل میگن از ۴ ماهگی ولی در اصل باید از ۶ ماهگی شروع بشه

چندکیلو هستش

بایدازبهداشت بپرسی ببین وزنش خوبه