برا بعد زایمان چکار میکنید که شکم بزرگ نشه؟

۸ پاسخ

اگه طبیعی باشی خودش کوچیک میشه.واسه من ک همینطور بود اما اگه سزارین باشی باید ببندی.

من بعد از زایمان اولم دکتر شکم بند مخصوص سزارین بهم داد خیلی خوب بود

ایستاده آب نخور.شکم بایدباکمپرس آب گرم ماساژداد

گن مخصوص ببند .و ورزش کن . وقتی که زایمان میکنی طبیعت بدن اینجوریه که میخواد همه چیو برگردونه سر جاش
پس با ورزش بهتر بهش کمک میکنی جمع و جور بشه .
توی سه ماهه اول بعد بارداری ورزش هوازی و چربی سوزی
سه ماهه بعد عضله سازی
سر شیش ماه انگار نه انگار زاییدی

باید با شال ببندی من کلاس یوگا ک میرم دوتا حرکت بهمون یاد داد گف چن روز بد از اینک رو روال اومدین این حرکتارو انجام بدین یکیش برا شکمه یکیش برا واژن.

2-3 هفته بعد زایمان باید ورزش شروع بشه ،شکم بند بسته بشه، پیاده روی انجام بشه و تو خوردن غذا زیاده روی نشه

کاچی درست میکنیم و میخوریم و چهل روز شکم میبندیم

باید ببندی فک کنم