۲ پاسخ

خودت وقتی پریود میشدی کجای دلت درد می‌گرفت اون کمردرد و دل درد پریودیه وقتی شروع بشه خودت میفهمی با بقیه دردات فرق داشته

عزیزم من راهنماییت میکنم.کمردردی که نشون دهنده انقباضات زایمانی هستش باچنتا علائم همراهه....دردزیردل شدی...دورنافت شل وسفت میشه...ترشحات قهوه ای یاخونی داری...درغیر این صورت کمردرد کاملا طبیعیه ورفته رفته بیشتر میشه.سعی کن کفش استاندارد بپوشی...زیاد سرپا نمونی.وبیشتر وقت استراحت به پهلوی چپ دراز بکشی بانو