۱۱ پاسخ

همه چی بخور. پرهیز غذایی نداشته باش. نهایتا خیار و کلم نخور. کره ی حیوانی. قطره ی شیر افزا. سویق با شیر. قوتو ی چهل گیاهم خیلی خوبه. شیره ی انگور و ارده. کله پاچه و آبگوشت.

ابگوشت
قطره شیرافزا
رازیانه
آب هویج
روغن حیوانی
مایعات فراوان

سمنووووووو....خیلی خوب بود برا مننن

کاهو خیلی خوبه

قرص شیر افزار بگیر بخور عالیه

عزیزم ماهی شیرت رو زیاد میکنه قلیه ماهی همینطور مایعات زیاد بخور ماست پرچرب بخور من خودم قلیه ماهی وماهی کلا زیاد میخورم که روزی چندبار لباسم عوض میکنم شیر همینجوری ازم میریزه

آب هویج واب میوه، شیر، جوشانده رازیانه، شیرافزا ماهی بادام درختی عسل سوپ جو شیر میاره

روزی یکی دوبار شیرخشک بده گناه داره.مرتب هم بزار میک بزنه چیزای ابکی بخور

قطره شیرافزا.رازیانه.چایی کم رنگ .حالا من شیرم سیرش میکنه ولی میگم یه کاری کنم تپلی بشه

داروخانه قطره ی شیرافزا بگیرین
مایعات فراوون بخورین
آب قلم و آبگوشت هم خوبه

منم مثل شماهستم چاره نیست خوب باید بگذرونیم این روزا رو میگن چای مایعات زیاد میکنه