۴ پاسخ

من دو سری آزمایش دادم بعد بهم شربتی هیستازید داد ضد حساسیت تا میخوردم خوب بودم

عزیزم منم مثل شما بودم آزمایش آنزیم کبد بده اگه مشکلی بود دارو میده..من از کبدم نبود دکترم گفت برو متخصص پوست دارو داد خیلی بهتر شدم بعد از زایمانمم کاملا از بین رفت

این کارو نکن عه بعد زایمان جاش میمونه روغن بادوم بزن یا از دکترت بپرس ببین سیتریزن میتونی بخوری ؟

عزیزم فکر کنم باید ازمایش انزیم کبد بدین بعد دکتر بهتون دارو میده