۵ پاسخ

روز پنجم پریودت شروع کن بخور بعد که یه خشاب تموم شد یه هفته استراحت

عزیزم از روزی که میخوای شروع کنی مال همون روز و بخور یعنی اگر از امشب شروع میکنی قرص روز دوشنبه رو بخور که اگر احیانا یک شب فراموش کردی متوجه بشی چند شنبه رو نخوردی و صبح روز بعدش هم میتونی بخوری ولی اگر امشب فراموش کردی فردا شب دوتا با هم نمی تونی مصرف کنی

باید هر روز سر یه ساعت بخوری

اون نوشته رو کار نداشته باش.از روز پنجم پریود شبی ی دونه بخور

خخخخ یعنی بعدازقاعدگیت بخورتاتموم بشه بعدیه هفته استراحت بعدبخوردوباره