۳ پاسخ

من اب دور بچم صفرشد یه ماه بیمارستان بودم با خوردن مایعات قرمز رنگ شد 8 تو 36 هفته هم زایمان کردم بچم2 کیلو بود دستگاه هم نرفت

سلام عزیزم منم۳۴هفتمه وزن بچم ۲۱۴۷گرمه واسه اب دورش فقط مایعات بخور من ۲۹هفته اب دور بچم کم بود بامایعات خوردن زیاد جبرانش کردم غذاهای اب دار زیاد بخور مث سوپ و اینا تا ۲هفته ی دیگه انشالله خوب میشه
اب دور بچه چنده؟؟

سلام من از ۳۰ هفته آب دور جنینم خیلی کم بود جوری که چند بار تو بیمارستان بستری شدم ولی خداروشکر با خوردن مایعات آب دور جنینم اومد بالا و تا الان موندم..
شما هم حتما مایعات زیاد بخورید در حد ۱۵ لیوان آب در روز و مایعات دیگه