۶ پاسخ

من عفونت مجاری ادراری داشتم که دکتر بهم نیترو فورانتیون داد و مصرف کردم همینطور شستشوی بدن با آب و سنگ نمک خیلی تاثیر گذاره و یا آی و سرکه

من توبارداریم هروقت عفونت گرفتم دکترکرم کلوتریمازول بهم دادولی تاحالاترشح سبزنداشتم سعی کن بری دکتر

ژل شست شواستفاده کن.لباسای زیرتوعوض کن.خودتوحتمابعدازسرویس که رفتی خشک کن.

من هم دقیقا همینجوری ام چهارشنبه رفتم دکتر بهم آزیترومایسین داد گفت بخور اگه خوب نشدی بیا آزمایش و سونو بنویسم

باید بری دکتر عزیزم حداقل ب دکترت زنگ بزن بگو مشکلتو بهت بگ چی استفاده کنی طبق شرایطت

عفونت شدیدی داری عزیزم حتما باید بری دکتر نمیشه نری