۴ پاسخ

شماباید تحت نظر پزشکت جلوگیری کنی

وای نه اینکارو نکنید شما خودتون تنبلی تخمدان دارید پریودی نامنظم هم همینطور قرص جلوگیری هم خو بدترش میکنه نازایی وبیشتر میکنه،بهتره که حتما حتما برید دکتر واسه تنبلی تخمدانتون وتقویت بشه وپریودیتونم منظم بشه،طبیعی جلوگیری کنید واز کاندوم استفاده کنیدضرراصلا نداره وشما هم بیمار نمیشیدچون مجبور نمیشید واسه جلوگیری امپول وقرص وآیو دی استفاده کنید

با مشورت پزشک باید قرص برای جلوگیری و درمان تنبلی تخمدان بخوری .منم مثل شماهستم و تحت درمانم

ایو دی بزار رااااحت