۶ پاسخ

من هم سوزش معده شدیدداشتم هم دهن مثل زهرماربود خداروشکر خوب شدم تهوع و زباد داشتم ولی خیلی بهترشدم

سلام بله بنده هم شدیدا حالت تهوع دارم هر روز از ساعت ۵ و نیم عصر تا فردا صبحش 😬 معده امم اذیت میکنه

اره شدید
ولی خوب طبیعیه

من هر دوتا مورد داشته رفتم دکتر قرص حالت تهوع با شربت معده داد .ولی الان خداروشکر خوبم . برو پیش دکتر زنان دارو میدع .

اره از علائم بارداریه تاسه ماهه اول سوزش سردل معده درد وحالت تهوع داری بعدش کمترمیشه

بله عزیزم اینجانب از شدت معده درد عین .... نعره میزدم چند روز پیش