۱۸ پاسخ

من تو 6 هفته و3 روز رفته بودم قلب داشت

من همینجوری بودم بعد دوهفته رفتم اوموقع تشکیل شده بود

عزیزم تا 8 هفته نباید میرفتی که بهت استرس ندن و اینکه جای معتبر برید

بله من8هفتگی تشکیل شد

ساک بارداریت تشکیل شده بود؟
جنین رو دیدی؟؟

سلام ۸ هفته به بعد میرفتی خیالت راحت تر میشد

اره منم همین طور بودم که دکترم گفت یکهفته بعد برو که امروز شد رفتم خداروشکر خوب بود

خیلی زود رفتی ۸ هفته برو

عزیزم وقت هست هنوز،طبق گفته سونو یک هفته دیگ دوباره برید،نوشته جنین دیده شده و فقط صداش واضح نیست پس همه چی اوکی چند وقت دیگ برید انشالا میشنوید

عزیزم آخرین پریودت دقیقا کی بود؟

زود رفتی گلم، ۸ هفتت ک پر شد دوباره سونو بده

من ۶ هفته و یک روز رفتم‌قلب نداشت ولی ۶ هفته و ۶ روز که رفتم‌داشت.نگران‌نباش

اگر ساک حاملگی و ..... رویت شده باشه جای نگرانی نیست برای تشکیل قلبش هنوز وقت هست و نگرانی نداره

عزیزم تو همه خانما 6 هفته قلب تشکیل نمیشه بهتر بود 7_8هفتا می‌رفتید برای قلب 2 هفته دیگه مجدد برید انشاله تشکیل شده

برلی من ۶ هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بود . شما هم نگران نباش

8هفته باید بری گاهی وقتا تا 9هفته هم تشکیل نمیشه الان زوده

ی دوهفته بعد برو ایشالله ک خیره

زوده عزیز تا هفته دهم فرصت داری