۴ پاسخ

هم خونه هم ادرار ...بله باید حتما مثانه پر باشه

مثانه پر . آزمایش سل فری اگر باشه برای بررسی نواقص ژنتیکی کروموزوم از dna جنین در خون مادر . ۳ سی سی خون میگیرن ازتون عزیزم . سوناگرافی آنومالی هم انجام میدن برای بررسی مایعات پشت گردن جنین و....جواب سوناگرافی فردا بهت میدن ولی آزمایش طول میکشه .

بله آزمایش خونه. اول میرین سونو با جوابش میرین آزمایشگاه. نیازی هم نیس مثانتون پرباشه در حد 1لیوان آب بخورین

من هم خون دادم هم ادرار نه نیازی ب پر بودن مثانه نیس