۸ پاسخ

عزیزم از این ب بعد فقط از پماد موستلا استفاده کن عالیه واقعا

عزيزم هيچي به كرم سودو كرم نميرسه عاليه حتما امتحان كن از سيسموني فروشي ها بايد بگيري

روغن زیتون بزن اگه خوب نشداز عطاری پودر ترنج بخر نارنجیه خیلی خوبه زیاد پوشاکش نکن باز بزار تابهتربشه

پماد سوختگی مارک موستلا عالیه

پماد اردن محافظ آوار سوختگی پای کودک خوبه من خودم واسه فاطمه محیا استفاده میکنم

یکم روغن جامد بزن ببین خوب میشه

پماد زینک ۲۵ درصد بزن

پودر بچه نزن خوب نبست سودو کرم بگیر و ممکنه حساسبت به پوشک باشه