۸ پاسخ

ای جون دلمممممممــــــــ.....ایشالله همیشه سالم باشه ،ضربان قلب باید چندباشه /؟؟؟؟؟؟من هفته هفتمم
هفته ششم فهمیدم حاملم و رفتم دکتر و هنوز قلب تشکیل نشده بود

مبارو باشه عزیزم🤩🤩منم شنبه سونو هفت هفته دارم دعا کن منم صدای قلب قشنگشو بشنوم

به سلامتی باشه عزیزم...الهی آمین...

خداروشکرعزیزم خیلی حس قشنگیه 😍😍😍بسلامتی دنیابیاد

بسلامتی عزیزممم. انشاالله بقیه مراحلش هم به خوبی پیش بره . برای منم دعا کن دو هفته دیگه سونو ان تی دارم استرس دارم.

خدا رو شکر واقعا شنیدن صدای قلب یکی از بهترین و پر استرس ترین واسه ادمه من که شنیدم اشکم درومد

سلام عزیزم❤️
خداروشکر
ان شاءالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه عزیزم.
خیلی حس نابیه😍
تبریک میگم عزیزم

خدااااااروشکر ،منم باید ۲۷ م برم واسه ضربان واسه منم دعا کنید