سلام خانم ها تو هفته ۳۴باید نوزاد وزنش چقدر باشه

۳ پاسخ

سلام عزیزم ربطی به جثه پدر و مادر نداره من خودم خیلی لاغرم حتی الان که پس فردا زایمانمه منو ببینی انگار سه چهار ماهه حاملم شکم ندارم شوهرمم هیکلش خوبه ولی خیلی چاق نیس تغذیمم تو سه ماهه اول هیچی نمیتونستم بخورم اما سه ماه دوم خوردم خوابیدم تا سی و دو هفته که رفتم سونو بچه 2100 بود انقدر کع شکمم کوچیک بود خودشون باور نمیکردن

سلام گلم من 34هفته گفتن2370البته بستگی به نوع تغذیه داره و جثه پدر و مادر بعضی ها خودشون چاق هستن بچه هم چاق میشه

اینو ببین عزیز😋