۶ پاسخ

من 4ماهگی سوراخ کردم ولی خیلی پشیمون شدم که زودتر سوراخ نکردم واقعا درد کشید بنظرم تا کوچیکه سوراخ کن گناه داره

من ۱۷ روزگی سوراخ کردم ک خداروشکر دخترم اصلا اذیت نشد.

من ۲۱ روزگی اصلا دلم راضی نبود مادرشوهرم مجبورم کرد وقتی سوراخش کرد انقد خودمو لعنتتتت کردم ک نگو

بعداز ۶ماهگی سوراخ کن

من چهل روزگي سوراخ كردم درسته خيلي گريه كرد ولي ب نظرم بهترين زمانه بزرگتر بشه بيشتر درد رو حس ميكنه و درك ميكنه اذيت ميكنه و اذيت ميشه

من دو ماهگی سوراخ کردم
ولی الان میبینم اشتباه کردم چون گوشاش بزرگ شده سوراخا اومده پایین
بالای شش ماه میگن سوراخ میکنن