۱۰ پاسخ

ظاهراً مدفوع سبز علتهای مختلفی داره ، اگه بچه ته شیر رو نخوره یعنی مثلاً بیست سی دقیقه کامل شیر نخورده و فقط اوایل شیر که آبکی هست خورده یا که شیر رقیق و کم چرب باشه ممکنه مدفوع سبز بشه ، ولی این تنها دلیل سبز بودن مدفوع نیست ، دکتر به من گفت مدفوع سبز می‌تونه بخاطر استرس و ناراحتی مادر هم باشه... همچنین شنیدم بعضی ها میگن تو سرماخوردگی هم ممکنه مدفوع رنگش سبز باشه

برمیگرده به تغذیه ات و شیر خشک که حاوی اهنه اصلا مدفوع سبز نگران کننده نیست

سلام نه بعضی وقتام برااینه که پهلو سرما میخوره یا گوش درد میکنه فقط ب این دلیل نیست که

نه یعنی ازیه سینه که هنوز خالی نشده اون یکی سینتو دادی

به نظرمن به این دلیل نیست.خودتو نگران نکن این واسه بچه بده

من شنیدم‌ مدفوع سبز بخاطر سرما خوردن بچه اس

مدفوع سبز یکی از دلایلش به خاطر اینکه پهلوهاش سردی کرده شکموشو با پارچه ببند خوب میشه. شنیدم میگن گوش بچه هم درد میکنه مدفوع سبز میشه

سلام دختر من همین جوره مدفوع سبزه شیر خودمو می خوره بردمش دکتر گفت باید تا ۲۴ ساعت شیر خودتو بهش ندی وبعد دکتر شیر خشک رژیمی ویک شربت زینگ و یک امپرازول براش نوشت نمی دونم دیگه کلافع شدم دیگه عصاب ندارم نمی دونم مال چیه دکتر گفت اصلا ربطی به تغذیه خودت نداره

مدفوع سبز بخازر شیر خشک

نه عزيزم خيلي دلايل داره شايعترين دليل گرماي زياده يا سرماي زياد