۱۱ پاسخ

سلام اولش مثل درد عادت ماهانه است ولی بعدش شدیدتر میشه وقتی دردت تندتر شد اگه جیغ بزنی بچه میره بالا ولی اگه تند تند نفس بکشی و دم و بازدم منظم و پشت سر هم انجام بدی خیلی کمک میکنه به روند زایمان

ببین من یه تشبیهی میکنم زشته ولی دقیق همینه
ببخشیدا حس میکنی یه عالمه دسشویی داری ولی نمیاد فشار میاد به لگنت، دردش از کمر کشیده میشه تا شکم و قطع و وصل میشه

سلام عزیزم مثل دردپریودیه فقطخیلی شدیدتر اماقابل تحمل اگه قابل تحمل نبودکه الآن هرکی طبیعی زایمان کرده بوددورازجون مرده بود
بایدموقع دردهات تندتندنفس عمیق بکشی
برای من که هرپرستاری میومدبهم میگفت زایمانت خیلی خوب بود
خوبیه زایمان طبیعی اینه که دردش فقط یه روزه سزارین که خیلی مراقبت میخواددردهم خیلی بیشارداره عوارضش هم بیشترازطبیعیه

اولش مثل پریودی
بعد مثل پریودی شدید
آخرش من کمر درد شدید شدید داشتم.
انگار بچه تو کمرم (جای کش شلوار، از پشت) گیر کرده بود.
به محض اینکه به دنیا اومد، دردش تموم شد. انگار نه انگار این همه درد داشتی...

دردش قابل تحمله نترس..بعد هی میگیرع ول میکنه میتونی استراحت کنی زمانی درد نداری..اخرا هم بچه میاد من دردی حس نمیکردم فقط حس زور بود...بعد بچه هم یه حس خیلی خوب ک کل بدنمو گرفت

اولاش شبیه دردای پریودی ولی دیگ کم کم دردای وحشتناک کمر و زیر دل شروع میشه هنوز ک یادم میوفته موها تنم راست میشه😬😬😩😩

من دردم به مقعدم بود بیشتر انگار یبوست باشی ونتونی مدفوع کنی برا من اینجوری بود درد وفشار زیاااد به مقعد که فقط حس زور زدن داشتم

یه درد غیر قابل تحمل هیچ جوره قابل توصیف کردن نیست ولی درد شیرینی منی که الان یک ماه زایمان کردم میگم اگه ده بارم بعد این زایمان کنم بازم طبیعی رو انتخاب میکنم

درد پریودی بعد وقتی فول میشی اخرش فشاره دیگه درد نداری باید زور بزنی فقط

مگه تجربه نکردی خودت

من ک یک شب بستری بودم بخش زایمان،اون مامانایی ک داشتن طبیعی میوردن،زجه میزدن،مث اینکه شکنجشون میدن😭دلم کباب شد براشون