۷ پاسخ

به خوراک بستگی داره... حبوبات و لبنیات و پرونئین بچه رو کم تحرک میکنه.. کربوهیدرات و ماکارونی و میوه بچه رو پر جنب و جوش میکنه

نگران نباش گلم طبیعیه به پهلو چپت دراز بکش ویه چیز شیرین بخور.

چند روز پیش برای منم اتفاق افتاد نمیدونم خاب بود چجور بود اخه کلا شیطونه مدام حرکت داره لگد میزنه خیلی ترسیدم ولی ی چیز شیرین خودم ب پهلو چپ شدم دستمو گذاشتم روش سریع تکون خورد

گلم طبیعه برا منم میبینی دو روز فوتبال بازی میکنه دو روز استراحت میکنه کم تکون میخوره همون کخ تکون میخوره حرکت میکته نشانه سلامتیش

عزیزم نگران نباش،گاهی بچه خستس و تکوناش کمه

شاید خابه یا تکون میخوره شمامتوجه نمیشی قرار نیس ک ضربه محکم بزنه هردقیقه حرکتهای ارومم نرماله

خب هرروز ک نباید زیاد تکون بخوره برای منم خیلی این اتفاق میوفته حساس نباش