۵ پاسخ

عزيزم سعي كن در روز دو الي سه وعده بهش غذاي كمكي بدي بـٍْْـٍْـٍْـٍْ؏ـٍْـٍْـٍْـْْد نيم ساعت دودرجه يا سه درجه شير درس كن وبهش بده ،دوباره بـٍْْـٍْـٍْـٍْ؏ـٍْـٍْـٍْـْْد نيم يا يكساعت بهش شير بده بازم در حد دو الي يه درجه اينجوري راحت شير ميخوره نگران نباش .
حالا كه غذاي كمكي رو شروع كردين بسلامتي آب هم بعد هروعده بهش بدين 😘😘نوش جونش

به غذا بیوفته خوب میشه

دختر منم رفلکس داره و فقط توی خواب شیر میخوره. خیلی سخته! اصلا نمیتونم جای مهمونی برم یا کسی رو دعوت کنم چون همش نگرانم دورش شلوغ باشه نخوابه و نتونه شیر بخوره بخدا توی این 6 ماه 6 سال پیر شدم ولی چاره ای نیست باید مدارا کرد

خیلی وزن ش کمه...پنج ماه ‌پنج کیلو ونیم🙄

منم همین مشکلا دارم بعضی وقتا خیلی عصبی میشم