۴ پاسخ

عزیز همین الان شوید خشک دم کن بخور عالییییهههههه،به فاصله ی ۳،۴ ساعت پریود میشی

گلم شوید دم کردی خوردی؟جواب داد؟؟

نه عزیزم باردار نیستی به خاطر همون کیست هست که پریود نمیشی شما قرص هات رو ادامه بده

سلام عزیزم
اول ازهمه ببین انتی بیوتیک استفاده نکردی چون۱۰روز تقریبا مصرف انتی بیوتیک هورمون و میریزه بهم
شرایط اب و هوایی همینطور مثلا مسافرت بری قاعدگی عقب و جلو میشه
اگه ازاینکه باردار نیستی مطمنی تقریبا
میخوای پریود بشی باید گل گاوزبان دم کنی روزی دوتا لیوان بخوری تا۲روز قطعا باز میشی
و یکی دیگه اینکه زعفران دم بکنی مثل چایی بخوری این دوتا عالیه برای پریود شدن
اما اگه میدونی نی نی داری نخوریا چون سقط میکنه