۱۰ پاسخ

باید پستونک که خوشش میاد بدی امتحان کن چند مدل بگیر پسر من اخر با پستونک کوچیک که یکم قطره ا د زدم روش خورد

دوس نداره دیگه هم نمیگیره

دختر منم همینجوری بود عزیزم.تا خودش نخواد کاری نمیتونی بکنی!دختر من چند هفتس خودش دوست داره میخوره،من فقط زمان خوابیدن بهش میدم که آرامش داشته باشه بخوابه

عزیزم اوایلش همینجوری دخترمنم نمیگرفت

سر پستونک و شیرین کن با آب قند بزار دهنش میگیره

اونت بگیر ۹۹درصد میگیره میخوره

پسر منک تا ۳ ماهگی گرفت دیگ نگرفت هر کاری کردم.

بعضی بچها اینطوری هستن دیگه...شبا که خوابه بذار دهنش شاید گرفت

پسر منم اوایل نمی‌گرفت الان چند روز که میخوره اونم موقعی که دلش بخواد،دلشم نخواد با دست میندازش اونور دست مبارکشو میخوره😅

اشتباه نکن بهش نده