۴ پاسخ

الان خیلی زوده واسه بالا آوردن اگه باردار باشی باید حداقل بیست روز دیگه بیبی بزنی

عزیزدلم نترسی یه وقت من شهریور نه دوز پریودم عقب افتاد همه علائم بارداری رو داشتم ولی دور از جونت کرونا گرفته بودم نمیدونستم فک میکردم باردارم تا اون موقع هم اصلااااا یه روزم پریودم عقب جلو نمیشد اصلا عجیب بود . ان شاالله که برا شما بارداری

امکان ندارها ک بارداری باشه حتما به پزشک مراجعه کنید یکی از دوستان منم از بو خیار و ادکلن متنفر شده بود بدش میومد تست کرونا داد مثبت شد نمی‌خوام بترسونمتون شایدم اصلا اینا نباشه در حد سرماخوردگی باشه اینا همه شایده تا دکنچتر نرید مشخص نمیشه

عزیزم بازم چن روزی صبر کن بعد بازم یه بی بی بزن