۴ پاسخ

عزیزم طبیعیه.روزای اول شب و روزشون رو نمیشماسن.یکم زمان میبره تا تنظیم بشه.سعی کن برای خواب شبش یه قوانینی بزاری مثل اتاق تقریبا تاریک یا قنداق کردن و سکوت و قبل خواب باهاش بازی نکردن.بعد یه ندت خودش متوجه میشه فزق هوتب روز و شبش رو

روزها به بازی بگیرینش و ساعت های بیداریش رو بیشتر کنین تا شب خوب بخوابه.البته شب دردهای شکمی دارن. اونو برو دکتر قطره بده

خبر خوب :طبیعی هس اکثر بچه ها کولیک دارن شبا دلدرد میشن و وقت خوابشون تنظیم نیس با راه بردن تو خونه ،حرکت ننو،صداهای سفید و بعضی پوزیشنهای خاص اروم میشن
خبر بد : تا سه ماهگی همینه باید تحمل کنی مگر اینکه از اون خوش شانس ها باشی که قطره و شربت های ضد کولیک رو بچت اثر کنه.

گریه م میکنه؟وقتی که بیداره