۲ پاسخ

سلام درد پایین شکم معمولا مربوط به کشیدگی‌های رحم و بافت‌ها میشه، خطرناک نیست مگر طولانی و همراه بشه با لک‌بینی، اسهال، زیاد شدن ناگهانی ترشحات، سوزش شدید و... درد کمر هم که خفیفش کاملا طبیعیه، قدیمی‌ها بهش ماه درد می‌گفتن یعنی بدن داره به مرور برای زایمان آماده میشه، در جفت قدامی طبیعیه حرکات جنین رو دیر متوجه بشیم، کم‌کم تا هفته‌ی ۲۴ متوجه میشید ان‌شاءا...، برای امتحان یه چیز شیرین یا یک وعده غذا بخورید و به پهلوی چپ دراز بکشید، روی حرکات تو شکمتون تمرکز کنید. شکم داشتن یا نداشتن تو هفته‌ی شما وقتی سونو و... رفتید و از سلامت جنین مطمئنین هیچ فرقی نمی‌کنه، اتفاقا هرچی کمتر بهتر چون بعدش آب کردنش سخت میشه.

سلام شکم کم کم‌بزرگ میشه.ولی واسه تکون بچه ممکنه تکون بخوره ولی متوجه نشی.بیشتر شباتکون‌میخوره.